Het verenigingsgebouw van Melissant beschikt over een aantal zalen en een gymzaal. Hier kunnen allerlei activiteiten georganiseerd worden, van bruiloften tot kinderfeestjes en zelfs uitvaarten zijn mogelijk. Voor het huren van de zalen en/of gymzaal ga naar de contact pagina.

Grote zaal
Deze zaal heeft een podium en hier is een professioneel licht-en geluidsinstallatie en een beamer. Zeer geschikt voor toneel gezelschappen, ook muziek of musical uitvoeringen kunnen hier prima plaats hebben. 

Kleine zaal

De kleine zaal is zeer geschikt voor vergaderingen en vergelijkbare activiteiten.

Bibliotheek

Dit is de kleinste zaal en is geschikt voor kleine vergaderingen of bijeenkomsten. De bieb is elke maandag middag geopend en daar kan je boeken ruilen.

Hal met bar
In de hal staan tafels en stoelen en kan men onder het genot van een hapje en drankje gezellig vertoeven. Bij de bar zit ook een keuken waar eventueel warme hapjes en maaltijden verzorgd kunnen worden.

Gymzaal

Hier hebben een aantal verenigingen hun activiteiten (tafeltennis en gymles) en kunnen ook andere activiteiten gehouden worden, zoals volleybal, badminton en zaalvoetbal. Ook zijn er een hoop (gym)toestellen waar gebruik van gemaakt kan worden.

Peuterspeelzaal

Ook de peuterspeelzaal van de Bezige Bijen is gevestigd in het verenigingsgebouw.