Agenda word binnen kort bijgewerkt

Kerstgroet van het bestuur en ontwikkelingen in Melishof

Beste gebruikers van Melishof, 

Het jaar 2023 is weer voorbijgevlogen. Een jaar waarin veel is georganiseerd en heeft plaatsgevonden. Van een lach tot een traan zijn wij dankbaar daar onderdeel van geweest te mogen zijn.

 

Dankbaar zijn wij ook voor de inzet van de beheerders en vrijwilligers. Het einde van het jaar is de periode om terug te blikken en vooruit te kijken. Margret en Carolien hebben zeer recent aangegeven te zullen stoppen als beheerders van Melishof. Op de eerste plaats willen wij hen bedanken voor de mooie tijd die zij Melishof hebben gegeven in de afgelopen jaren. Vol enthousiasme hebben Carolien en Margret de schouders eronder gezet om Melishof weer het bruisend centrum van Melissant te laten zijn. 

Op uitdrukkelijk verzoek van hen wordt het afscheid in zeer bescheiden kring gehouden. Van deze gelegenheid willen wij dan ook gebruik maken om Margret en Carolien te bedanken voor hun bijzondere inzet en betrokkenheid!

 

Voor ons als bestuur een uitdaging om de continuïteit op korte termijn te borgen. Gelukkig werken wij in dit proces samen met de gemeente Goeree Overflakkee. Inmiddels staat een vacature uit en hebben kandidaten gereageerd.

Het Kerstreces gebruikt het bestuur om gesprekken te voeren met de kandidaten en vrijwilligers die zich melden om een rol van betekenis te zijn in de komende periode. 

Wij hopen op deze wijze u te hebben geïnformeerd over de ontwikkelingen die plaatsvinden. Het bestuur heeft het volste vertrouwen dat we met vereende krachten 2024 tegemoet kunnen treden en dat Melishof beschikbaar blijft voor alle activiteiten.

 

Heeft u vragen?
Mail of bel ons gerust op melishof2014@gmail.com of tel.nr. 0187 - 601104.

 

Wij wensen u FIJNE FEESTDAGEN en zien u graag terug in 2024!
U bent van harte uitgenodigd om het nieuwe jaar in te luiden op de Nieuwjaarsreceptie van Melissant in de Melishof op 5 januari 2024 vanaf 19.30 uur.

 

Hartelijke groet,


Désirée van Loon

Akkie Krouwel

Fred van Leersum